Kenttä

Julkaisija huhtikuu 26th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Pohjonen seitsemäs Hollannissa

Poniratsukoiden EM-kilpailuun tähtäävä Johanna Pohjonen oli Oudkarspelissa tänään päättyneessä ponien kahden tähden kansainvälisessä kilpailussa Knockbeg Flashilla seitsemäs. Luokassa lähti 29 ratsukkoa, joista 23 sai tuloksen. Pohjonen hävisi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags:


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa