Artikkelit

Julkaisija helmikuu 27th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Unee BB ja muut “Vegasiin menijät”

Ehkä Göteborgissa ei ollut niitä nimiä, joita odotettiin. Oli kuitenkin monta niin “hyvää nimeä”, ettei kouluratsastuskatsomoa raaskinut jättää hetkeksikään. Ensinnäkin Saksan uusi superstara, Jonny Hillberathin luotsaama Jessica…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables