Artikkelit

Julkaisija joulukuu 31st, 2014 | tekijä Margit Ticklén

0

MacLean vastaa: yleisin virheemme hevosten kanssa

Maailmankuulu eläintenkouluttaja Andrew MacLean ei kauaa odota vaan toteaa, että ihmisen yleisin virhe hevosten kanssa on vääränlainen kävelyasento. “Se asento, missä liikumme, on hevosille tärkeä. Meidän kehomme ei tulisi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport