Este

Julkaisija joulukuu 28th, 2014 | tekijä Margit Ticklén

0

Kovacsit vauhdilla kohti EM:ia – ST Legar jatkaa ruunana

Suomen esteratsastusmaajoukkueen Henri Kovacs on aloittanut hymyillen viiden tähden kilpailunsa Belgian Mechelenissä. Mukana on kolme hyvää hevosta. Aachenin EM-kilpailut näyttävät realismilta. Kovacsin hevoset ovat 10-vuotias Lennox Luis…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport