Koulu

Julkaisija joulukuu 28th, 2014 | tekijä Margit Ticklén

0

van Grünsven: “Kouluratsastuksesta saa helposti jännittävää”

Kouluratsastuksen kolminkertainen olympiavoittaja Anky van Grünsven pitää GP-ohjelman lyhentämisajatuksia ja uusia, kymmenyksiin pilkottuja arviointeja vain kosmeettisina uudistuksina. Todellinen muutos olisi helppo toteuttaa, jos sitä kouluratsastukseen haluttaisiin. van…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags:


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport