Ihmiset & tallit

Julkaisija joulukuu 25th, 2014 | tekijä Margit Ticklén

0

Heidi Svanborgilla oma talli Tallinnassa

Suomi on saanut kouluratsastuksen arvokilpailuista kaksi hopeamitalia. Kyra Kyrklundin ja Matador II:n MM-hopean Tukholmassa vuonna 1990 muistavat kaikki. Kenen ja mistä olikaan toinen? Oikea vastaus: Heidi Svanborg…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist