Jalostus

Julkaisija joulukuu 24th, 2014 | tekijä Margit Ticklén

0

Laura Vänskällä jo toinen voittajahevonen laukkaradoilla

Suomessa esteratsastajana tunnettu Laura Vänskä kilpailuttaa kahta osaomistamaansa laukkahevosta, Maximo Meridiota ja Baracoaa, hyvällä menestyksellä Ranskassa. Sekä ori Maximo Meridio, jonka Vänskä omistaa yhdessä Amelie Ehrnroothin kanssa,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport