Kenttä

Julkaisija joulukuu 22nd, 2014 | tekijä Margit Ticklén

Johanna Pohjonen uudella Conner K:lla maajoukkuekatsastuksissa

Suomen kenttäratsastuksen toivoksi noussut Johanna Pohjonen, 15, nähtiin 13.-14.12. Ypäjällä ensimmäistä kertaa uudella kuusivuotiaalla hevosellaan Conner K:lla. Ruuna Conner K (Contendro I – Rabino) ostettiin Pohjoselle huutokaupasta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport