Este

Julkaisija huhtikuu 20th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Ainossa aloitetaan ulkokausi

Hei, nyt ollaan näin pitkällä: Ratsastuskeskus Ainossa aloitetaan ulkokenttäkausi huomenna perjantaina 21.4. Ja kahden viikon päästä ovat samassa paikassa vuorossa Tuusulan Ratsastajien 70-vuotisjuhlakilpailut, joissa hypätään SRL:n GP-sarjan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • boe

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Ruosteen Dressage

 • Wist

 • Westankärr Gård

 • Helasuo

 • laukka

 • KK Horses