Este

Julkaisija joulukuu 19th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Lekanderille 145-voitto Berliinistä

Kati Lekander ja kahdeksanvuotias Cannary (Caretino – Lavall I) tekivät sunnuntaina 18.12. Saksassa Berliinin kansallisen kilpailun GP-luokassa ainoan tuplanollan ja saivat palkinnoksi 820 euroa. Lekander toteaa yksiselitteisesti,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland