Artikkelit

Julkaisija joulukuu 13th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Elämäni hevonen, 8: Da Vinci

Lukija ihmetteli, miksi “elämäni hevonen” -sarjassa on esitelty lähestulkoon yksinomaan huipputasolla menestyneitä jalostusoriita. Mietittyä syytä siihen ei ole. Joten tänään jotain aivan muuta: ruuna Da Vinci (Canturano –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland