Koulu

Julkaisija marraskuu 19th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Dressmanilla lupaava kv-debyytti: 69,62

Melkoinen reissu Stuttgartista Hampurin kautta Billundiin on takana. Asia näyttää silmissäni täysin selvältä: Wolfgang Schaden ja Katja Kuistilan omistaman ruuna Dressmanin (Dressage Royal – Sion) piaffi, passage…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland