Este

Julkaisija marraskuu 17th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

TRS 90 v. – Tyttelille kultaa!

Suomen suurimman ratsastusseuran Tampereen Ratsastusseuran (TRS) täyttäessä 90 vuotta jaettiin neljälle seuran ratsastajalle 12.11. kultaiset ansiomerkit: Anna-Julia Kontiolle, Maiju Mallatille, Sanna Siltakorvelle ja Marja “Tytteli” Tetri-Rantaselle. Tetri-Rantanen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland