Jalostus

Julkaisija marraskuu 5th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB-tamma Cherie Noire Englantiin

Nyt on FWB-kasvattajien vuosi. Hevosia menee ulkomaille parempaan tahtiin kuin koskaan. Viimeksi eilen perjantaina julkistettiin tieto Siiri Kyröllä ratsutettavana olleen tamma Cherie Noiren (Fiancé Noir-Natiello xx) lähdöstä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland