Koulu

Julkaisija lokakuu 11th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Sini Soul – tähtiainesta?

Kouluratsastuksessa Suomella on ensi vuonna toivoa saada jälleen Emma Kanerva FEI:n maailmanrankingiin, sillä hänen hevosensa Sini Soul ja Sini Solina ovat jälleen tehneet Englannissa kansallisella tasolla hyvää…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland