Este

Julkaisija lokakuu 7th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Wilhelmina käytti heti tilaisuutensa

Tallinassa mentiin perjantaina myös 140-luokassa suomalaisittain hyvässä myötäisessä. Sanna Backlundin Wilhelmina (Indoctro – Bulat), joka on urallaan ensimmäistä kertaa kunnossa TIHS:n ja HIHS:n aikaan, oli 61 lähtijän aikaluokassa viides.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland