Artikkelit

Julkaisija lokakuu 2nd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Forstén vastaa Penttilälle ja Polsolle

Viikon puheenaiheena Horsemail.fi:ssa on nuorten hevosten koulutus Suomessa. Kortensa kekoon ovat jo antaneet FWB-kasvattaja Eeva-Liisa Penttilä sekä ratsuttaja, kouluratsastaja Tiina Polso. Nyt vuorossa on Mikael Forstén – ainoa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland