Koulu

Julkaisija syyskuu 15th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Hyypiän nuoret hevoset Saksaan

Kouluratsastaja Susanna Hyypiä (os. Rissanen) on päättänyt lähettää viisivuotiaat hevosensa, FWB-ruuna Kyrö Hot Trickin (Hotline – Florestan I) ja itse kasvattamansa oldenburginruuna Soccer Starin (San Amour I…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist