Artikkelit

Julkaisija syyskuu 12th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Tänä aamuna Turussa

Turku 12.9.2016. Aamukahvi 50-vuotiaan harmaapapukaija Jaakon kotona. Karhukuvien katselua tuntemattoman kollegan vierellä torilla. Ja treffit amatöörisarjan voittaja Pekka Larsenin, 55, kanssa. Larsen voitti eilen sunnuntaina myös joukkueSM-kultaa Laaksolla*. Larsen kaartaa Opel…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist