Koulu

Julkaisija syyskuu 8th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Swindellsille huipputulos Blenheimissa

Kenttäratsastaja Pauliina Swinndells ja Ferro S (Talent – Fanimo) ovat tehneet tänään torstaina hienon koulutuloksen 42,70 Blenheimin pitkässä kolmessa tähdessä. Tuloksellaan Swinndells on ennen maasto- ja rataestekoetta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist