Este

Julkaisija syyskuu 7th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Backlund testaa Lissabonia

Sanna Backlund on tänään valmistautunut Laakson GP-finaaliin tekemällä pikareissun Keski-Eurooppaan. Kotona häntä odottaa paitsi Wilhelmina (Indoctro – Bulat) myös uusi tuttavuus, FWB-jalostukseen hyväksytty ori Lissabon (Lordanos –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist