Artikkelit

Julkaisija elokuu 31st, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Tiun tarina, 1: Hevosista valaisiin

Hitto, onko se mahdollista? Kolme vuorokautta Vaasasta lähtöni jälkeen olen Pohjois-Norjan Bo’ssa. Ja tajuan ratsastaneeni samaan aikaan Savijärvellä 1980-luvulla kuin haastateltavani Tiu Similä! Similä jätti hevoset vuosiksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland