Koulu

Julkaisija elokuu 28th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Der Kleine Lord GP kürissä 74,88

Kristina “Tini” Böckmann ja Der Kleine Lord (Danone I – Donnerschwee) olivat eilen lauantaina kolmansia Schenefeldissä ratsastetussa GP kür-ohjelmassa tuloksella 74,88 prosenttia. Kyseessä oli Saksan kansallinen eliittikilpailu.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Wist