Este

Julkaisija elokuu 26th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Tammoilla kolmoisjohto SM-kilpailussa

Senioreiden esteratsastuksen SM-kilpailu alkoi tänään Tuurissa 140 senttimetrin radalla, jossa arvosteluna oli C (virheet lisätään aikaan). Koko kärkikolmikko on tammoja: Sanna Backlund Wilhelminalla (Indoctro – Bulat), Kullo…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland