Este

Julkaisija elokuu 24th, 2016 | tekijä Nina Fagerström

0

Nina F. / Riossa testattiin hevosia

Riossa testattiin etenkin hevosia, koska kaikki ratsastajat olivat kylmähermoisia ammattilaisia. Se tunne jäi päällimmäiseksi kuuden ratsukon estefinaalista. “Minulla ja Flowerilla (Bon Ami – Randel Z) ei olisi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Nina Fagerström on Kanadassa asuva suomalainen esteratsastaja. Vuonna 2011 Fagerström oli FEI:n maailmanrankingissa sijalla 46. - korkeammalla kuin kukaan suomalainen koskaan. Fagerströmin tähtihevonen on 160-tasolle yltävä BWP-tamma Flower (Bon Ami - Randel Z), jonka hän omistaa yhdessä puolisonsa Alexander Rohlingin kanssa.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist