Kenttä

Julkaisija elokuu 19th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Pohjonen johtaa Ruotsin Hovdalassa

Johanna Pohjonen on aloittanut vakuuttavasti Ruotsissa maan junioreiden mestaruuskilpailuissa Conner K:lla (Contendro I – Rabino). Ratsukko johtaa 26 kilpailijan luokkaa tuloksella -42,60 ennen maasto- ja rataestekokeita. “Kouluosuuteen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist