Artikkelit

Julkaisija elokuu 14th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Mirella sai täydellisen lahjan

Kaksi viikkoa sitten esteratsastaja Mirella Lesosesta tuli Lesonen-Hakola. Samalla hänen kotitallilleen Oulunsaloon saapui ratsastajan äidin hankkima yllätyslahja, ori Clintissimo Z (Clinton I – Carthago Z). Puolittain sokkona hankittu…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist