Artikkelit

Julkaisija elokuu 13th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Nikanderin Carlos kohti EM:ia 2017?

Eläinlääkäri Hanna Nikander ei tiedä, miten päin sanansa asettelisi. Nikanderin kasvattama ori Carlos (Verdi – Linaro) menestyy Itä-Euroopassa virolaisen Urmas Raagin alla 140-160- tasoilla aivan uskomattoman hyvin. Oriin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland