Este

Julkaisija elokuu 7th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Zauberinilta lahja Nummiselle: GP-6.

Tätä Sebastian Numminen on puhunut jo hallikauden lopusta lähtien: Zauberin (Lancer II – Contender) on isojen luokkien hevonen, vain hyppysellinen kokemusta puuttuu. Tänään Herlufmaglen kolmen tähden 150-GP:ssa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist