Koulu

Julkaisija elokuu 1st, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Denzel Ruilassa, Thai Pee Saksassa

Kouluratsastajista Anna von Wendt kilpaili kuluneen viikonloppuna SM:iin valmistautuvalla Denzelillä Virossa saaden tulokset 63,82 (GP) ja 70.15 prosenttia (GP kür). Terhi Stegars nosti Saksassa kolmoshevosensa Thai Peen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist