Koulu

Julkaisija heinäkuu 9th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Farouche 76,32% – Sanrose 67,61%

Wau – mikä nousu, Emma Kanerva! Eilen toiseksi viimeinen PSG-ohjelmassa, tänään 7./25. FWB-tamma Riverbank Sanrosen (Sancisco – Lorenzo AES) elämän ensimmäisessä Intermediaire I -ohjelmassa. Kanerva lähti Intermediaire…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist