Este

Julkaisija heinäkuu 1st, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Paljon vetoa tekee hitaaksi

Puhe kääntyy tänä viikonloppuna helposti kouluratsastukseen, jossa Suomella on kotimainen PM-kultamitalitraditio takana. Kaikkein kiinnostavin kamppailu käydään silti Ypäjän derbynurmella. Siellä kohtaavat muun muassa kaksi Suomen joukkueen ässää,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist