Koulu

Julkaisija kesäkuu 30th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Quartonin voitoille PSG:ssa jatkoa

Uskomaton juttu: Yvonne Österholm ja Quarton (Quaterback – Don Schufro) voittivat taas PSG-ohjelmassa Ruotsissa. Tulos oli huimat 74,91 prosenttia.  “Niin ja meille tuli ohjelmassa vieläkin pari virhettä.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist