Artikkelit

Julkaisija toukokuu 26th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Istu, jätä ovi auki, anna aikaa

Pollmann-Schweckhorst, Alois. Mies, joka nosti Paul Schockemöhlen suosikkiori Chacco-Bluen (Chambertin – Contender) viiteen tähteen. Ja vaikka kuinka monta muuta hevosta, sillä vaikean tason sijoituksia Pollmann-Schweckhorstilla on yli 3000.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland