Este

Julkaisija toukokuu 17th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Mallat yhä Ranskassa – eri diilillä

Esteratsastaja Maiju Mallat viihtyy Ranskassa. Puoli vuotta La Rochellessa työskennellyt Mallat on hypännyt viimeisen kahden kuukauden aikana Ranskan kansallisissa kilpailuissa lähes 60 luokkaa. Sunnuntaina 15.5. tuli ensimmäinen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist