Artikkelit

Julkaisija toukokuu 9th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Mira, vasara ja nauloja

“Mä aloitin 50 kilosta ja nyt menee 80 kiloa. Maastavetona”, sanoo Mira Louhe, nostaa kahvikupin huulilleen ja hymyilee. Mitä ihmettä, ajattelen. Miten kouluratsastustallin kahvihuoneessa puhutaan painonnostosta? Ei…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist