Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 25th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Näin paratiisi taakse jää

Neljä vuotta sitten tulin Veronica Timgrenin kanssa samalla lentokoneella Pariisista. Sain tietää, että hän on muutakin kuin esteratsastaja Jessica Timgren-Forssin äiti – hevoskasvattaja ja tallinpitäjä. Paikassa, jota…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist