Este

Julkaisija huhtikuu 20th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Suomen GP-ratsukot 1/2016

Kevätkausi 2016 ei ole ollut suomalaisten ratsastajien kautta aikojen paras. Itse asiassa kaikkea muuta: se on lähtenyt hitaasti (jos ollenkaan) käyntiin lähes kaikkien ykkösratsukoidemme osalta. Ainoa, jonka…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist