Jalostus

Julkaisija huhtikuu 19th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Ori Inter Action Ypäjällä 7.5.

Ypäjän FWB-oripäivillä kaksi viikkoa sitten eläinlääkäriin kompastunut esteori Inter Action (Action Breaker – Argentinus) saa uuden mahdollisuuden Ypäjällä 7.5. eli Kasvattajapäivien yhteydessä. Kasvattajapäiville on ilmoitettu yhteensä 85…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist