Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 16th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Aaltosen 9. SM-kulta mahdollinen

Esteratsastaja Raimo Aaltonen täyttää tänään lauantaina 60 vuotta. Kahdeksan SM-kultamitalin ja kolmen voitetun auton mies on noussut sarjaan “legenda jo eläessään” hevosilla New Royal Chocolate, L. Umonia ja Polyfino.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland