Este

Julkaisija huhtikuu 2nd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Mitä Leprevostille tapahtui?

Jos hevosia harrastavalla ihmisellä on facebook-tili ei ole voinut kuluneen viikon aikana välttyä törmäämästä videoihin, joissa ranskalainen esteratsastaja Penelope Leprevost komentaa hevostaan Vagabond de la Pommea (Vigo…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist