Este

Julkaisija maaliskuu 30th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

SRL ja Sundwall valitsivat Simojoen

SRL:n uuden linjajohtajan nimi, Eero Simojoki, julkistettiin tänään aamulla. Nimi tuskin sanoo mitään muille kuin autourheilua TV:stä seuraaville – Simojoki toimii paitsi ammattivalmentajana myös autourheilun TV-selostajana. 44-vuotias…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist