Este

Julkaisija maaliskuu 25th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

MC-finaali: Emeraldin hetki?

36 ratsukkoa aloittaa hetken kuluttua kilpailun esteratsastuksen MC-finaalissa Göteborgissa. Ja kuka tulee “uunista ulos” maanantaina voittajana? Hevosta on vaikea tänään veikata voittajaksi, sillä ratsastajilla on oikeus vaihtaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist