Este

Julkaisija maaliskuu 19th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Fardonille 2 x 150-sijoitus Pariisissa

Anna-Julia Kontion kevät jatkuu Pariisissa, missä hypätään kuluvana viikonloppuna perinteinen Saut Hermès-kilpailu. Perjantaina hän oli päivän pääluokassa Fardonilla (Corland – Metzcalero) kymmenes. Kyseessä oli 150 senttimetrin aikaluokka,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist