Koulu

Julkaisija maaliskuu 10th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Kuistilan Fürst Henrikille 68,33 PSG:ssa

Katja Kuistilan kasvattama ja omistama ruuna Furst Henrik (Fürst Heinrich – Master) on tehnyt Espanjassa Valenciassa PSG-luokassa tuloksen 68,33 prosenttia. Furst Henrik on 10-vuotias ja valmennuksessa britti Sarah…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist