Jalostus

Julkaisija maaliskuu 8th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Totilas + Weihegold = Total Hope

Kahden kouluratsastuksen supertähden, MM-kultamitaliori Totilaksen ja MC-voittajatamma Weihegoldin, nelivuotias jälkeläinen Total Hope on tällä viikolla jälleen mukana SWB-oripäivillä Flyingessä. Oldenburgiin alkujaan rekisteröity Total Hope hyväksyttiin jo kolmivuotiaana Ruotsissa ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist