Este

Julkaisija maaliskuu 8th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Still-Hof -oridebyytti Ypäjällä

Tulevat oripäivät ovat siitä erikoiset, että suuri osa esitettävistä oriista on syntynyt Suomessa. Yksi mielenkiintoisimmista on Susanna Kuustosen kasvattama Still-Hof Macabeu (Clarimo – Cassiano). Kuustosen Still-Hof -kasvattaja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland