Este

Julkaisija maaliskuu 7th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Lekanderille ensimmäinen 145-sijoitus

Saksan Angermündessä 160 hevosen siittolan johtajana työskentelevä Kati Lekander on saanut ensimmäisen S*-tason voittonsa ja S** -sijoituksensa lokakuusta 2015 ratsastamallaan Casanovalla (Carlos – Coronado). Lekanderilla on valtava ratakokemus…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist