Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 6th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Yksi, kaksi – Suomi ja Bockholt

Sama pyöreälippainen mies on tullut Euroopan isoimmissa kilpailuissa vastaan vuosikausia. Saksan “Matti Kuusi”, Franz Bockholt. Stewardi, tuomari, ratamestari, hevoskasvattaja, tallinpitäjä, Holsteinin alueen supermies – ja Ypäjän GP:n voittaja! “Yksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist