Este

Julkaisija maaliskuu 5th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Cellestial – ja Action Breaker -oriit

Pieni maistiainen kulissien takaa niille, jotka jo odottavat FWB-oripäivien alkua. Kuvat Sammaliston Tallin Ypäjälle 7.-9.4. valitsemista esteoriista, joiden isät ovat Cellestial (Cantus – Windesi xx) ja Action Breaker…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist